Politika zasebnosti

1. Čemu je namenjena politika zasebnosti?

Namen te politike je, posameznikom podati jasna pojasnila katere osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo, kako jih uporabljamo, kako so zavarovani in kakšne so vaše pravice v povezavi z vašimi osebnimi podatki, ki jih obdelujemo.

2. Kdo obdeluje vaše podatke?

Upravljalec vaših osebnih podatkov je (razen tistih, ki so drugače definirani v splošnih pogojih):

Denis Andersen s.p.
Krožna cesta 10
6000 Koper

Vsi zaposleni si prizadevamo, da so vaši osebni podatki pri nas na varnem. Zato smo vzpostavili tehnične in organizacijske ukrepe s katerimi zagotavljamo ustrezno raven varnosti in razpoložljivosti pri obdelavi vaših osebnih podatkov.

V kolikor imate kakšnakoli vprašanja z obdelavo osebnih podatkov ali uresničevanje vaših pravic v povezavi z obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli stopite v stik z nami in sicer:

preko elektronske pošte: info@wooglsmodul.si
preko kontaktnega obrazca
preko telefona: 030 403 215

3. Katere vaše podatke obdelujemo?

Pri nakupu (naročilu) kupec (naročnik) dovoli podjetju Denis Andersen s.p. zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podjetje se zavezuje, da bodo skrbno in v skladu z zakonodajo varovali podatke uporabnikov. Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika in za nedoločen čas oziroma, če Zakon o varovanju osebnih podatkov predvideva drugače, za čas kot ga predvideva. Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene izvedbe naročil, komunikacijo s kupcem, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter, če se kupec tako odloči, za pošiljanje obvestil in ponudb. V tem okviru se zbirajo naslednji podatki: IP naslov, osebno ime, naslov stalnega ali začasnega prebivališča, naslov za dostavo izdelkov (v kolikor je drugačen od stalnega ali začasnega prebivališča), telefonska številka, naslov elektronske pošte, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s spletno trgovino. Poleg podatkov, ki jih posameznik vnese ob registraciji, se zbirajo tudi naslednji podatki: naziv izdelka, količina, vrednost nakupa, čas nakupa, stanje nakupov, uveljavljene ugodnosti, poslana darila, popusti. Podatki o nakupu se zbirajo zaradi prilagoditve ponudbe posameznim kupcem.

4. Varstvo vaših osebnih podatkov

Denis Andersen s.p. pri obdelavi vaših osebnih podatkov ravna v skladu z zahtevami predpisov o varovanju osebnih podatkov. Za potrebe zavarovanja osebnih podatkov uporabljamo organizacijske, tehnične in druge ustrezne postopke in ukrepe, da se prepreči nepooblaščeno uničenje podatkov, njihova sprememba ali izguba ter nepooblaščena obdelava.

5. Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki so pogosto sestavljene iz unikatnega niza številk in črk. Sam piškotek ne zbira informacij, če pa ga prebere strežnik skupaj z brskalnikom, je to lahko spletni strani v pomoč pri izvajanju vam prijaznejše in boljše uporabe – da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno stran, jih naložimo na vaš računalnik. S tem si spletna stran zapomni nekatere vaše odločitve (kako želite razvrstiti rezultate iskanja, kateri jezik ste nastavili …) in tudi spremlja število obiskovalcev, vaše klike ter premikanje po strani, da lahko nenehno izboljšujemo delovanje strani. Piškotek, ki vam ga pošljemo, lahko prebere samo naš strežnik, podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, pa ne posredujemo tretjim osebam in jih varujemo skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

6.Objava sprememb

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem mestu. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.